foto

John Tindall

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 UFOs: Put to the Test (TV film)
2001 Day in Their Lives: Conquistador, A (TV film)

TV seriály

2013 Dark Secrets (TV seriál)
2001 Celebrity Undercover (TV seriál)
1999 Red Handed (TV seriál)
1998 Totally Ridiculous (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kronika vražd (TV seriál)
2013 Zločiny z vášně (TV seriál)
2012 Obří žralok (TV film)
2009 Hledání ztraceného symbolu (TV film)
2008 Hry s časem (TV seriál)
2004 Útoky medvědů grizzly (TV film)
2003 Monsters: Put to the Test (TV film)
2002 Crop Circles (TV film)
Nostradamus - Proroctví rozluštěno (TV film)
Return to Area 51 (TV film)
2001 Andrea Doria: Journey of Adventure (TV film)
Day in Their Lives: WWI Fighter Pilot, A (TV film)
1998 Titanik: odhalená tajemství (TV film)
1996 The World's Most Dangerous Animals (TV film)
The World's Most Dangerous Animals II (TV film)
The World's Most Dangerous Animals III (TV film)
101 Dalmatians, a Canine's Tale (TV film)
1995 101 Days of 101 Dalmatians (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2003 UFOs: Put to the Test (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Nanette Babcock (S01E03)

Dokumentární

2008 Lovci UFO (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace