foto

Albert Tsai

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie (TV film)

TV seriály

2015 Dr. Ken (TV seriál)
Huangovi v Americe (TV seriál)
2014 Benched (TV seriál)
2013 Trophy Wife (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Něco starého (S08E23)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)

TV pořady

2013 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
1991 KTLA Morning News (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace