foto

Jae Suh Park

  • nar. 1975
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sázka na nejistotu
Šílená matka
2014 Awesome Asian Bad Guys
2013 Starting from Scratch
2009 Road to the Altar
2008 Quitters (TV film)
2006 Purity
2000 Učitelův miláček

TV seriály

2019 Friends from College (TV seriál)
The Wedding (S02E08)
Fireworks (S02E07)
Free Fall (S02E06)
další epizody (8)
2017 Friends from College (TV seriál)
A Night of Surprises (S01E08)
Second Wedding (S01E06)
Party Bus (S01E05)
další epizody (7)
Teachers (TV seriál)
Let It Flow (S02E16)
2016 Uncle Buck (TV seriál)
Dr. Ken (TV seriál)
Korean Men's Club (S01E21)
2015 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do recyklované kinematografie (S06E08)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Sk8er Man (S02E07)
Harry & Sally (S01E13)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odepsaná kampaň (S04E04)
2011 A Series of Unfortunate People (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jéé! (S04E08)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Vyjížďka (S10E22)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
2001 The Andy Dick Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace