foto

Ralf Harster

  • nar. 1942
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Reise Zum Mond (studentský film)
2012 Mensch Mama! (TV film)
2011 Její poslední den (TV film)
Monkey Sandwich
2010 Die Letzten 30 Jahre (TV film)
2009 Hilda
2006 Tatort - Das zweite Gesicht (TV film)
2003 Básník
2002 Verhexte Hochzeit (TV film)
2000 Die Gefesselten (TV film)
Tatort - Bittere Mandeln (TV film)
1998 Cukr pro bestii (TV film)
1997 Tatort - Bombenstimmung (TV film)

TV seriály

2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace