foto

Eike Weinreich

  • nar. 1985
    Oldenburg, Niedersachsen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fluss des Lebens - Geliebte Loire (TV film)
2016 Aufbruch (TV film)
2012 Sometimes We Sit and Think, and Sometimes We Just Sit
Věž (TV film)
2010 Neue Vahr Süd (TV film)
2008 Die Eisbombe (TV film)

TV seriály

2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace