foto

Amy Mußul

  • nar. 24.4.1991 (29 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der vierte Mann (TV film)
2018 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise ins Piemont (TV film)
2017 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Lissabon (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Norwegen (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sardinien (TV film)
2016 Plavba snů: Apulie (TV film)
2014 Skryté touhy
2012 Posedlost láskou (TV film)
Somewhere Else (studentský film)
2010 Studentka ro(c)ku
2008 Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
2006 Drsňák
2003 Alles Samba (TV film)

TV seriály

2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Not (S20E06)
Albtraum für Rossi (S20E05)
Die Falle (S20E04)
další epizody (9)
2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Auge des Gesetzes (S19E14)
Lebenslügen (S19E13)
Der Rattenfänger (S19E09)
další epizody (14)
2018 Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Familie (S02E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Král z Ahjády (S22E13)
2016 Das Traumschiff (TV seriál)
Cookovy ostrovy (E75)
2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
Osmý smysl (TV seriál)
I Am Also a We (S01E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Spitzenbelastung (S18E26)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 motzgurke.tv - Die Tigerenten-Reporter zeigen's euch! (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2006 Disneys kurze Pause (TV seriál)

Dokumentární

2017 Triff... (TV seriál)
2016 Schnitzeljagd - Mit Christus um die Welt (TV seriál) - prův.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky