foto

Meegan King

  • nar. 30.3.1954 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Money to Burn
1980 Děs přichází z hlubin
1979 Návrat doktorky Laurelové (TV film)
1978 Long Journey Back (TV film)
Sweater Girls
1977 Blue Sunshine
1976 Cat Murkil and the Silks
Dlouhá dobytčí stezka (TV film)

TV seriály

1979 240-Robert (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Anyone Who Hates Kids and Dogs (S05E24)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky