foto

Michael Trischan

  • nar. 26.7.1961 (58 let)
    Friedberg, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In aller Freundschaft - Zwei Herzen (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2009 Hungerwinter - Überleben nach dem Krieg (TV film)
2008 Up! Up! To the Sky
2006 Růže mezi trním (TV film)
Vineta
2005 Most k srdci (TV film)
Tatort - Bienzle und der Feuerteufel (TV film)
Vyznání lásky (TV film)
Žabí lamento
2004 Jantarový talisman (TV film)
Tatort - Eine ehrliche Haut (TV film)
2003 Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
Im Schatten der Macht (TV film)
Oskar der Klomann
Polizeiruf 110 - Die Schlacht (TV film)
Tochter meines Herzens (TV film)
2002 Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
Paulas Schuld (TV film)
Zutaten für Träume
2000 Die Helden (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Das Kind ist weg (TV film)
Všechny děti chtějí lásku (TV film)
1999 Alphamann: Amok (TV film)
Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
Polizeiruf 110 - Sumpf (TV film)
Případy Toma Leschka: Sebevražda (TV film)
1998 Glück wohnt hinterm Deich, Das (TV film)
Männer vom K3 - Liebestest, Die (TV film)
Tod auf Amrum (TV film)
1997 Dr. Mad - Halbtot in weiß (TV film)
1995 Männer vom K3 - Geschäft mit dem Tod, Die (TV film)
Operation Medusa (TV film)
1994 Männer vom K3 - Keine Chance zu gewinnen, Die (TV film)

TV seriály

2020 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter Vätern (S23E04)
Schützenbrüder (S23E03)
Hier und jetzt (S23E02)
další epizody (4)
2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsmänner lügen nicht (S22E42)
Was sich neckt, ... (S22E41)
In anderen Welten (S22E40)
další epizody (42)
2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fürchtet euch nicht! (S21E42)
Gefühlte Ewigkeit (S21E41)
Verpasste Gelegenheiten (S21E40)
další epizody (42)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Terra Incognita (S20E42)
Zu viel verlangt (S20E41)
Aus den Augen, aus dem Sinn? (S20E40)
další epizody (42)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schritt für Schritt (S19E42)
Zufälle gibt es nicht (S19E41)
Liebende Mütter (S19E40)
další epizody (36)
2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frieden auf Erden (S18E42)
Auf unbekanntem Terrain (S18E37)
In Teufels Küche (S18E36)
další epizody (27)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kurswechsel (S17E40)
Meilensteine (S17E39)
Mein Leben (S17E38)
další epizody (28)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Gast (S02E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßer die Glocken nie klingen (S16E42)
Freud und Leid (S16E41)
Kontroversen (S16E40)
další epizody (26)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Morgen, Kinder, wird’s was geben (S15E42)
Kurzschlussreaktion (S15E41)
Feuerprobe (S15E40)
další epizody (25)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Schwere Prüfungen (S14E41)
Erwachen (S14E37)
další epizody (25)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Prototyp (S02E12)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsgaben (S13E42)
Vier in einem Boot (S13E41)
Liebesbekenntnisse (S13E40)
další epizody (25)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Die Kraft des Willens (S12E40)
další epizody (27)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Geben und nehmen (S11E38)
Mutterglück (S11E36)
další epizody (27)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Bittere Wahrheiten (E32)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine neue Chance (S06E35)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Millennium Mann (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Krátký oddech (S02E18)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und das fremde Mädchen (E12)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Mama ist unmöglich (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Sprechstunde bei Dr. Frankenstein (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe sieht rot (E02)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2010 Kanzleramt Pforte D (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky