foto

Jegor Olesov

  • nar. 28.11.1980 (40 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Para gnědych (TV film)
V Parizh!
2008 Karasi (TV film)

TV seriály

2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
2011 Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2010 Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2008 Třetí možnost není (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky