foto

Jegor Olesov

  • nar. 28.11.1980 (39 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Para gnědych (TV film)
2008 Karasi (TV film)

TV seriály

2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
2011 Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2010 Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2008 Třetí možnost není (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky