foto

Mikola Boklan

  • nar. 13.10.1963 (54 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hledá se princezna
Kazka pro hroši
2016 Gnizdo gorlyci
2015 Bitva o Sevastopol
2014 Motylki (TV film)
Tabletka ot sljoz (TV film)
2013 Bědnaja Liz (TV film)
Tini nezabutych predkiv
2012 Lekcii dlja domochozjajek (TV film)
2011 Bablo
Ten, který prošel ohněm
2004 Společnost hrdinů
2003 Za dvumja zajcami (TV film)
1993 Zoloto partii
1979 Babylón XX

TV seriály

2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Kapitanša (TV seriál)
Koroleva "Margo" (TV seriál)
Nastupit rassvet (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Gorčakov (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 7 (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Čudo (TV seriál)
Осенние цветы (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Něodinokije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace