foto

Mikola Boklan

  • nar. 13.10.1963 (57 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hledá se princezna
Kazka pro hroši
2016 Gnizdo gorlyci
2015 Bitva o Sevastopol
2014 Tabletka ot sljoz (TV film)
Černobyl (TV film)
2013 Bědnaja Liz (TV film)
Tini nezabutych predkiv
2012 Lekcii dlja domochozjajek (TV film)
2011 Bablo
Ten, který prošel ohněm
2004 Společnost hrdinů
2003 Za dvumja zajcami (TV film)
1993 Zoloto partii
1979 Babylón XX

TV seriály

2020 Akvamarin (TV seriál)
2019 S volkami zhit (TV seriál)
Taynaya lyubov (TV seriál)
2018 Dvi materi (TV seriál)
Rodnaja krov (TV seriál)
Suvenir z Odesy (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Kapitanša (TV seriál)
Koroleva "Margo" (TV seriál)
Nastupit rassvet (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Violončel (E08)
Spivačka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Gorčakov (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Osennije cvety (TV seriál)
Čudo (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Něodinokije (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky