foto

Ilja Kulikov

  • nar. 7.8.1981 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Avanpost
Policejskij s Rubljovki. Novogodnij bespreděl 2
2018 Policajt z Rublevky
2017 Konvert
2011 Gluchar. "Opjať Novyj!" (TV film)
2010 Gluchar v kino
2009 Gluchar. Prichodi, Novyj god! (TV film)
2008 Bezumnyj nojabr

TV seriály

2019 Mylodrama (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2018 Insomnia (TV seriál)
The Big Bang (E01)
2017 Prokljatije spjaščich (TV seriál)
Zakon kamennych džunglej 2 (TV seriál)
2016 Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
2015 Zakon kamennych džunglej 1 (TV seriál)
2014 13 (TV seriál)
Uravněnije (E08)
Signal (E05)
Něchorošaja kvartira (E04)
další epizody (5)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Etaž (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Mat (S01E20)
Šach (S01E19)
Moj jedinstvennyj drug (S01E18)
další epizody (20)
Pjatnickij (TV seriál)
Palači (S01E32)
Moment istiny (S01E29)
Prestuplenije bez nakazanija (S01E28)
další epizody (6)
SK (TV seriál)
2010 Otděl (TV seriál)
Strašnyje lejtěnanty (E04)
Pjatnickij (E02)
Šachta (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Točka (S03E64)
Četvertaja vlasť (S03E63)
I.O. (S03E62)
další epizody (6)
2009 Meč (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Ťma (S02E48)
Ljudi i zveri (S02E43)
Potěrja potěr (S02E42)
další epizody (25)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Vam na pogony (S01E42)
Iskuplenije (S01E37)
další epizody (11)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Policejskij s Rubljovki. Novogodnij bespreděl 2
2018 Policajt z Rublevky

TV seriály

2019 Mylodrama (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2017 Prokljatije spjaščich (TV seriál)
2016 Policejskij s Rubljovki (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Mylodrama (TV seriál)
2017 Prokljatije spjaščich (TV seriál)
2016 Policejskij s Rubljovki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky