foto

Herb Andress

  • nar. 10.1.1935
    Bad Goisern, Oberösterreich, Rakousko
  • zem. 8.4.2004 (69 let)
    Mnichov, Bayern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 So fühlt sich Liebe an (TV film)
2003 Luther
Zkáza lodi Estonie
2002 Meine Schwester, Das Biest
Taxi für eine Leiche
2001 Der kleine Mann
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
2000 Die Gefesselten (TV film)
1996 Fähre in den Tod (TV film)
1995 Brennendes Herz
Komisařka Rosa Roth - Samé lži (TV film)
1994 1945 (TV film)
Duell im Labyrinth (studentský film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
1993 Místo činu - Sen noci svatojánské (TV film)
1992 Gardemariny III
1991 Tatort - Telefongeld (TV film)
1990 Místo činu - Zbraň (TV film)
1988 Der Boss aus dem Westen (TV film)
Im Schatten der Angst (TV film)
Venusfalle, Die
1986 Auf den Tag genau (TV film)
1985 Můj nepřítel
Red Heat
1984 Die andere Seite des Mondes (TV film)
Frau mit dem roten Hut, Die
1982 Inside the Third Reich (TV film)
Sei zärtlich, Pinguin
1981 Lili Marleen
1980 Reinheit des Herzens, Die
Tatort - Streifschuß (TV film)
1979 Der Durchdreher
Feuer! (TV film)
Totenschmecker, Die
1977 Casanova & Co.
Vertreibung aus dem Paradies, Die
1976 Ab morgen sind wir reich und ehrlich
1974 Delitto d'autore
Ordine firmato in bianco
1973 Who?
1972 Io monaca... per tre carogne e sette peccatrici
1971 La figlia di Frankenstein
Last Rebel, The
Varování před svatou děvkou
1970 Bez návratu
1969 Pouštní mise
1966 Co jsi dělal za války, taťko?
Movie Star, American Style or; LSD, I Hate You
The Ghost in the Invisible Bikini

TV seriály

2000 Großstadtträume (TV seriál)
Monsignor Renard (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
Zwei Halbe sind noch lange kein Ganzes (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
Regina auf den Stufen (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Reschkes großer Dreh (TV seriál)
Schloßherren (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace