foto

Johannes Seilern

  • nar. 22.9.1951 (69 let)
    Schruns, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Baum fällt (TV film)
2018 Ein wilder Sommer – Die Wachausaga
Erik & Erika
2016 Regrets of the Past
2015 Dáma ve zlatém
2009 Tapetenbröckeln (studentský film)
2006 Freundschaft
Klimt
2003 Zwei Väter einer Tochter
1995 Operation Plutonium (TV film)
1994 Idealer Kandidat, Ein (TV film)
1985 Morgengrauen (TV film)
1984 Mörder, Der (TV film)
1982 Kalkstein (TV film)

TV seriály

2018 Expert na zločin (TV seriál)
Náměsíčná žena (S01E01)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Grenzfall (S13E02)
2014 Země zločinu (TV seriál)
Smrt v čističce (E03)
Soko Vídeň (TV seriál)
Gute Gesellschaft (S10E05)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die goldene Hochzeit (S01E01)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Beugehaft (S01E25)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1991 Místo činu (TV seriál)
Telefongeld (S01E247)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)

Dokumentární

2018 Pád Habsburků (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Divadelní záznam

2009 Der Bockerer (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky