foto

Kótaró Isaka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Eine Kleine Nachtmusik - kniha
Goldeun seulleombeo - kniha
2015 Grasshopper - kniha
2014 Oh! Father - kniha
2012 Poteči - povídka
2010 Goruden suranba - kniha
2009 Džúrjoku pierrot - kniha
Fish Story - kniha
Lush Life - kniha
2008 Sweet Rain: Šinigami no seido - kniha
2007 Ahiru to kamo no coin locker - kniha
2006 Children - kniha
Yoki na gyangu ga chikyu o mawasu - kniha

TV seriály

2018 Bye Bye Blackbird (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2013 Džinrui šikin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky