foto

Heinrich Schweiger

  • nar. 23.7.1931 (87 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
2004 Tag ohne Ende
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
Polterabend (TV film)
2002 Nezvaný host (TV film)
2001 Edelweiss (TV film)
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
1997 Der Unfisch
Die Schuld der Liebe
1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei
1995 Der zerbrochene Krug (TV film)
Ein Richter zum Küssen (TV film)
1990 Die Kaffeehaus-Clique (TV film)
1988 Wie kommt das Salz ins Meer? (TV film)
1987 Der Madonna-Mann
Tatort - Wunschlos tot (TV film)
1986 Erdsegen (TV film)
1985 Echo Park
Flucht ohne Ende (TV film)
1984 Poručík a jeho soudce (TV film)
1983 Gegenlicht (TV film)
Tatort - Blütenträume (TV film)
1982 Jägerschlacht
Mrs. Harris - Ein Kleid von Dior (TV film)
1981 Sommergäste (TV film)
Tarabas (TV film)
1980 Georg Friedrich Händels Auferstehung (TV film)
1979 Die großen Sebastians (TV film)
Tatort - Der King (TV film)
1978 Iphigenia auf Tauris (divadelní záznam)
Mann im Schilf, Der
1976 Armut (TV film)
Bomber & Paganini
Der Talisman (TV film)
Elixiere des Teufels, Die
1975 Tatort - Urlaubsmord (TV film)
1974 Verurteilt 1910 (TV film)
Zwei im siebenten Himmel
Übernachtung in Tirol (TV film)
1973 Blau blüht der Enzian
Crazy - total verrückt
Traumstadt
1972 Briefe von gestern (TV film)
Kinderarzt Dr. Fröhlich
Křik černých vlků
Meine Tochter - Deine Tochter
Stalo se na zámku Wildberg
À la guerre comme à la guerre
1971 Baron Trotta
Change (TV film)
Die heilige Johanna (TV film)
1970 Das Bastardzeichen (TV film)
Ein gebildeter Hausknecht (TV film)
Jedermann (TV film)
Recht auf Gewissen (TV film)
1969 Der Unbedeutende (TV film)
Frau Wirtin hat auch eine Nichte
1968 Die Träume von Schale und Kern (TV film)
Frau Wirtin hat auch einen Grafen
Tragödie auf der Jagd (TV film)
1967 Der rasende Reporter - Egon Erwin Kisch (TV film)
Postlagernd Opernball - Die Affäre Redl (TV film)
So war Herr Brummell (TV film)
1966 Elektra (TV film)
1964 Professor Bernhardi (TV film)
1963 Elektra (TV film)
Elf Jahre und ein Tag
1962 Becket oder Die Ehre Gottes (TV film)
Deutschland - deine Sternchen
Valnocha, der Koch (TV film)
1961 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
Jedermann
1960 Der eingebildete Kranke (TV film)
1959 Johanna aus Lothringen (TV film)
Schöne Abenteuer, Das
1957 Das Seepferdchen (TV film)
1956 Der Schwierige (TV film)
1954 Das Licht der Liebe
1953 Eine Nacht in Venedig
Franz Schubert

TV seriály

2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Am Scheideweg (S01E01)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Konečná stanice Vídeň (S01E01)
1992 Mstitel (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1989 Calafati Joe (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Gespenstergeschichten (TV seriál)
1983 Milionite na Privalov (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál) - herec, a.z.
1978 Hiob (TV seriál)
Vor Gericht seh'n wir uns wieder (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
1968 Der Idiot (TV seriál)
1959 Es gibt immer drei Möglichkeiten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace