foto

Giovani Lampassi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 How May We Hate You? (TV film)
2015 Nerd Herd (TV film)
2014 Letos Vánoce nebudou
The Pro (TV film)
2002 Zahni, kde můžeš

TV seriály

2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Crime Scene (S06E06)
A Tale of Two Bandits (S06E05)
Four Movements (S06E04)
další epizody (5)
Veronica Mars (TV seriál)
Chino and the Man (S04E02)
Spring Break Forever (S04E01)
2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
Bad Beat (S05E05)
HalloVeen (S05E04)
Kicks (S05E03)
další epizody (9)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
The Overmining (S04E09)
Skyfire Cycle (S04E08)
další epizody (23)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Yippie Kayak (S03E10)
The Swedes (S03E09)
Ava (S03E08)
další epizody (22)
2014 Benched (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Stakeout (S02E11)
The Pontiac Bandit Returns (S02E10)
The Road Trip (S02E09)
další epizody (22)
2013 Betas (TV seriál)
Pilot (E01)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Christmas (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
Sal's Pizza (S01E09)
další epizody (10)
2012 Animal Practice (TV seriál)
Wedding Band (TV seriál)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Paul Reiser Show, The (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
2010 Párty na klíč (TV seriál)
Constance Carmell Wedding (S02E10)
Cole Landry's Draft Day Party (S02E09)
Joel Munt's Big Deal Party (S02E08)
další epizody (10)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Svatební hostina Stennheiser - Pong (S01E10)
Třídní sraz Rolfovy střední po dvaceti letech (S01E09)
Oslava Rickyho Sarguleshe (S01E08)
další epizody (10)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Dva na jednoho

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
Honeymoon (S06E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky