foto

Dagmar von Kurmin

  • nar. 1933

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Bombenstimmung (TV film)
2017 Aus nächster Distanz
2014 Mein letztes Konzert
2013 Když Inge tančí
2012 Každá smůla jednou končí
Wiegenlied
2009 Kill Your Darling (TV film)
Laura, její hvězdička a tajemný drak Nian
1981 Beate und Mareile (TV film)
1978 Stützen der Gesellschaft (TV film)
1977 Reinhard Heydrich - Manager des Terrors (TV film)
1975 Abschiedsparty
1971 Miks Bumbullis (TV film)
1970 Der Polizeiminister 1759-1820 Joseph Fouché (TV film)
1969 Troilus und Cressida (TV film)

TV seriály

2018 Sankt Maik (TV seriál)
Vom Regen in die Kirche (S01E01)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Falsches Spiel (S04E10)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2014 Friesland (TV seriál)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Die Kriminalnovelle (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1966 Wenn die Musik nicht wär … (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace