foto

Birte Hanusrichter

  • nar. 8.1.1979 (42 let)
    Hamm, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ein Sommer in Andalusien (TV film)
2019 Mein Schwiegervater, der Camper (TV film)
2017 Laim und die Zeichen des Todes (TV film)
Verräter - Tod am Meer (TV film)
2016 Männertag
2015 Die abhandene Welt
2014 Seitensprung (TV film)
2012 Legend of Hell
2010 Feuchte Frösche
2009 Klischee

TV seriály

2021 Katie Fforde (TV seriál)
Du lebst nur einmal (E42)
2020 Ein Krimi aus Passau (TV seriál)
Die Donau ist tief (E02)
2018 Jenny - echt gerecht! (TV seriál)
Vergiftet (S01E03)
Der Freundschaftsdienst (S01E02)
Ex & Hopp (S01E01)
Milk & Honey (TV seriál)
Angebot und Nachfrage (E02)
2017 Katie Fforde (TV seriál)
Bellino štěstí (E29)
2016 Bettys Diagnose (TV seriál)
Adrenalin (S02E12)
Dr. Klein (TV seriál)
Herzschmerzen (S03E03)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Bereit bis in den Tod (S08E12)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Katie Fforde (TV seriál)
Láska nezná hranic (E16)
2013 Rozmarné jaro (TV seriál)
Slavnost slunovratu (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Iluzionista (S17E06)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Nebezpečné setkání (S06E19)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Requiem für Miss Oberbayern (S01E04)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky