foto

Lara Mandoki

  • nar. 1989
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Erzgebirgskrimi - Tödlicher Akkord (TV film)
2019 Erzgebirgskrimi - Der Tote im Stollen (TV film)
Leberkäsjunkie
Toni, männlich, Hebamme - Daddy Blues (TV film)
2018 Der große Rudolph (TV film)
Die Affäre Borgward (TV film)
Kinderüberraschung (TV film)
Tony a Julie 1 (TV film)
2017 Ein Dorf rockt ab (TV film)
Einsamkeit und Sex und Mitleid
2016 Eine Sommerliebe zu dritt (TV film)
2015 Inga Lindström: Druhá šance (TV film)
Svatební tajemství (TV film)
Tiefe Wunden (TV film)
Zmizelá a obviněná (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
2013 Die Holzbaronin (TV film)
Rosamunde Pilcher: Stará láska nerezaví (TV film)
2012 Lou lässt los

TV seriály

2017 X-company (TV seriál)
Lov (S03E07)
Nabídka a poptávka (S03E06)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2015 Geh doch nach drüben! - Wo lag das bessere Deutschland? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky