foto

Lara Mandoki

  • nar. 1989
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ich und R (TV film)
Tonio & Julia - Kneifen gilt nicht (TV film)
2017 Ein Dorf rockt ab (TV film)
Einsamkeit und Sex und Mitleid
2016 Eine Sommerliebe zu dritt (TV film)
2015 Inga Lindström: Druhá šance (TV film)
Svatební tajemství (TV film)
Tiefe Wunden (TV film)
Zmizelá a obviněná (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
2013 Die Holzbaronin (TV film)
Rosamunde Pilcher: Stará láska nerezaví (TV film)
2012 Lou lässt los

TV seriály

2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace