foto

Mary Sweeney

  • nar. 1.1.1953 (64 let)
    Madison, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Baraboo
2001 Mulholland Drive
1999 Mulholland Dr. (TV film)
Příběh Alvina Straighta
1997 Lost Highway
1992 Twin Peaks

TV seriály

1993 Hotelový pokoj (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Lonely Souls (S02E07)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2009 Baraboo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace