foto

Wolfgang Rüter

  • nar. 22.5.1950 (70 let)
    Castrop-Rauxel, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
Ten kluk potřebuje na vzduch
2016 Aufbruch (TV film)
2011 Eine Insel namens Udo
2008 Schokolade für den Chef (TV film)
2007 Autopiloten
1999 Hin und weg (TV film)
1993 Sommergäste (TV film)
1991 Kruhy lásky
1990 Und wenn's nicht klappt, dann machen wir's nochmal (TV film)
1988 Die Mitspeisenden
1983 Schwestern (TV film)

TV seriály

2020 Breaking Even (TV seriál)
2017 Wilsberg (TV seriál)
Straße der Tränen (E55)
2016 Morgen hör ich auf (TV seriál)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2003 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Mateřská láska (S01E527)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Místo činu (TV seriál)
Bildersturm (S01E388)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky