foto

Jelena Rufanova

  • nar. 21.1.1967 (54 let)
    Vologda, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Niotkuda s ljubovju, ili Věsjolyje pochorony
Žesť
2004 Bogiňa: kak ja poljubila
Na dálku
2002 Ruská archa
1999 Moloch
1996 Žjostokoje vremja
1995 Smerť v prjamom efire (TV film)
1990 Bakenbardy
1987 Soblazn

TV seriály

2019 Prospekt oborony (TV seriál)
Skolko živjot ljubov (TV seriál)
2018 Učenica Messinga (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Grifony (E02)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Kateřina Veliká (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Semejnyj albom (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Doza (S01E29)
2014 Plata po sčjotčiku (TV seriál)
Policajt nebo spratek (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Dorožnaja petlja (S07E29)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Babje leto (S04E04)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Babočka. Časť 2 (S04E22)
Babočka. Časť 1 (S04E21)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Celuju, Larin (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky