foto

Nikolay Grin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Unesená v Istanbulu
2012 Tatort - Mein Revier (TV film)
2008 Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
2007 Ostrov pokladů (TV film)

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace