foto

Jeremy Settles

  • nar. 5.12.1971 (49 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Spring Break 24/7
2003 UFOs: Put to the Test (TV film)

TV seriály

2002 Secrets of Superstar Fitness (TV seriál)

Dokumentární

2009 All In: The Poker Movie
2006 Jezdec na býku
2005 Man, Moment, Machine (TV seriál)

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
Zatčeni (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2005 Criss Angel: Mistr magie (TV pořad)
2004 TNA Impact! Wrestling (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2019 City Limits
2015 Clarity
Red Herring
2011 Sanctioned to Die
2010 One Long Day
2009 Whatever It Takes (TV film)
2005 Luckey Quarter
Transamerican Killer
2001 Bar Flies
1998 Creep
1996 Mr. Ice Cream Man

Dokumentární

2015 Made in Japan
2010 Drogy a.s. (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky