Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

BenderG odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to stručně popsat. Myslí si, že má drsnou znělku. Nemá. Myslí, že když ukazuje svou postavu, že vypadá drsně, nevypadá. Myslí si, že když do pořadu tahá neustále svou matku, že to na nás zabere. Nezabere. Myslí, že když napíšou ''Continuous shot'', tak jsme opravdu tak blbí a střihů si nevšimneme. Všimneme. Myslí, že když řekne: ,,O toto se nepokusil ani samotný Houdini'', že to z něj udělá něco víc. Myslí, že když používá podplacený komparz, že to nevidíme. Vidíme... ()

Leleta 

všechny recenze uživatele

Show namachrovaného frajírka, který se rád předvádí. Jako osobnost je mi krajně nesympatická, ovšem jedno se musí nechat - Criss Angel zkrátka umí. Navíc přesunul magii z jeviště na ulici, do pouště, nebo do bazénu nějakého toho amerického zbohatlíka. Ať už jsou ti jeho "náhodní kolemjdoucí" zaplacení, nebo ne, show, kterou předvádí, vám vyrazí dech. Jenom škoda, že u toho musí on sám i jeho manažeři tolik přehrávat, i když je mi jasné, trocha divadýlka k magii patří. Ale vážný úraz hlavy, kvůli kterému musíte na týden přerušit natáčení, bych chtěla teda vidět... ()

Reklama

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

David Copperfield nové doby, ovšem tentokrát je to metrosexuální "cool emo" playboy. O něm se také tvrdilo, že jeho čísla jsou opravdová a pak se jeden člověk rozhodl, že světu odhalí některá jeho "kouzla". Levitace? Podvod. Mizející předměty? Iluze. Vybraní náhodní diváci? Vždycky domluvená akce!!! Spousta podepsaných prohlášení o mlčenlivosti, pod hrozbou obrovské finanční pokuty, mluví samo za sebe, ne? Jedno jeho vystoupení prý představovalo až dvě stovky spolupracujících lidí mezi diváky. Jestliže někdo opravdu věří tomu, že člověk sedící v tureckém sedu se dokáže vznést a létat kolem stromu, nebo že dokáže chodit po stropě aniž by spadl, tak je to jeho věc, ale ono to fyzicky prostě možné není a ani nějaké ty "síly" na to nestačí. Jsou prostě zákony fyziky a ani nagelovanej hezounek na tom nic nezmění. Ale abych byla objektivní, musím dodat, že některé triky Crisse Angela mě taky zarazily. Nicméně spousta jeho fanoušků jsou -náctileté fanynky k čemuž není co dodat. ()

Naslund

všechny recenze uživatele

Nevím, co na tomhle má být magie. Některá kouzla jsem předtím viděl už mnohokrát a v lepším provedení. Občas předvede takové triky, které bych dal i já. Sem tam něco odvážného, ale rohodně ne kouzelného. To co mě ale vytáčí jsou ta "kouzla", kde je zcela jasné, že něco provede v prostřrihu. To není kouzlo ale podvod. I kdyby to skutečně udělal, asi těžko mu to uvěřím, pokud to nepředvede v nějakém velkém vystoupní naživo, jako jsou třeba Talenti. Teď tu jen občas něco provede před podezřele se chovající partou, nebo před jednou ženskou někde o samotě. A taky nemám rád jeho emidž. ()

Boris. 

všechny recenze uživatele

Tomudle buzerantovi s emo patko prostě jeho čáry-máry nevěřim...Vždycky příde s partou lidí..půl hodiny je nechá kecat do kamery, že se viděj prvně a že nejsou na ničem domluvený a pak najednou udělá s velikou pomocí party kameramanů a střihačů neuvěřitelnou iluzi, kterou další půlhodinu jeho věrný fanoušci komentujou a kdyby to dávali po desátý tak by tam i fanynky odhazovaly prádlo. To starej Copperfield byl jiný číslo...ten na ty svý iluze měl aspoň kouzelnickej ksicht. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama