foto

Bernhard Leute

  • nar. 14.8.1952 (68 let)
    Waldshut-Tiengen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nie mehr wie immer (TV film)
2013 Alles Chefsache! (TV film)
2012 Herbstkind (TV film)
Sprinter - Haltlos in die Nacht (TV film)
2011 In den besten Jahren (TV film)
2009 Sieben Tage (TV film)
2006 Sen mého muže (TV film)
2003 Poslední taxi (TV film)
2002 Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
Vaya con Dios
2000 Sperling und das große Ehrenwort (TV film)

TV seriály

2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Hai auf dem Dach (S14E25)
2015 Huck (TV seriál)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Králův meč (S07E01)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Gebrochene Herzen (S37E18)
2004 Sabine! (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
2001 Místo činu (TV seriál)
Berlín - Náhoda (S32E13)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky