foto

David Balda

  • nar. 26.2.2000 (20 let)
    Hradec Králové, Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Česko

Biografie

Mladý režisér a kameraman. Věnuje se především natáčení celovečerních filmů – mezi nejúspěšnější patří film Pomsta, který byl přijat do vysílání České televize a drama Nevinná krutost.

Roku 2019 vstoupil do kin snímek Narušitel v hlavní roli s Jiřím Dvořákem.

ČSFD.cz

Režijní filmografie

Filmy

2019 Narušitel
2018 Nevinná krutost
2016 Pomsta (amatérský film)
2015 Nebeský strážce (amatérský film)

Dokumentární

2015 Historie jednoho letadla (amatérský film)

TV pořady

2016 Kvůli čeho? (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Michal Hrůza - Nad světem (Nezapomínej) (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Narušitel
2018 Nevinná krutost
2016 Pomsta (amatérský film)
2015 Nebeský strážce (amatérský film)

Dokumentární

2015 Historie jednoho letadla (amatérský film)

Hudební videoklipy

2018 Michal Hrůza - Nad světem (Nezapomínej) (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Narušitel
2018 Nevinná krutost
2015 Nebeský strážce (amatérský film)

Dokumentární

2015 Historie jednoho letadla (amatérský film)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Narušitel

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Pomsta (amatérský film)

Host

TV pořady

2010 Show Jana Krause (TV pořad)