foto

Christian Paschmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Kommissar Pascha (TV film)
2015 600 PS für 2 (TV film)
600 PS für zwei (TV film)
2014 Léto v Maďarsku (TV film)
2013 Aschenbrödel und der gestiefelte Kater
Turbo a Tacho (TV film)
2011 IK1 - Turisté v nebezpečí (TV film)
2010 Zrovna Afrika (TV film)
2008 Kamioňák (TV film)
Ztraceni v hlubinách (TV film)
2004 Die Sitte - Diskretion garantiert (TV film)
Die Sitte - Sie oder Keine (TV film)
Die Sitte - Tödliche Rast (TV film)
2002 Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
2001 Gregors größte Erfindung
1999 Kumpels (studentský film)

TV seriály

2020 Kobra 11 (TV seriál)
Srážka (S26E04)
Krásný nový svět (S26E03)
Ten nový (S26E01)
2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Dünne Luft (S14E16)
Auf der Flucht (S14E15)
Liebesdienst (S14E14)
další epizody (4)
2018 Lena Lorenz (TV seriál)
Eindeutig uneindeutig (S04E04)
Zwei Väter (S04E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (S24E11)
Anděl strážný (S24E10)
Showtime pro Paula (S24E07)
další epizody (4)
2017 Lena Lorenz (TV seriál)
Wunsch und Wirklichkeit (S03E07)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Kód Fantom (S21E03)
Po stopách otce (S21E02)
Šéfová (S21E01)
2015 Frauenherzen (TV seriál)
Unter Gaunern (TV seriál)
2014 Poslední polda (TV seriál)
Budoucnost (S05E08)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Do ráje (S05E06)
2013 IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verloren in Afrika (2) (S08E13)
Verloren in Afrika (1) (S08E12)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Istanbul Connection (2) (S08E02)
Istanbul Connection (1) (S08E01)
Das Pessach-Fest (S07E12)
další epizody (5)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ein fragwürdiger Deal (S07E02)
Der tote Nachbar (S07E01)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flucht aus Santo Domingo (2) (S06E20)
Flucht aus Santo Domingo (1) (S06E19)
Kobra 11 (TV seriál)
Tváří v tvář smrti (S10E11)
Frankie (S10E06)
Pod palbou (S10E05)
další epizody (4)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Sestřička (S09E16)
Axel a Marko (S09E14)
Osobní statečnost (S09E13)
další epizody (5)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Kdo seje vítr… (S08E15)
Za každou cenu (S08E14)
Seznam smrti (S08E07)
další epizody (7)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rock 'n' Roll (S07E11)
Rozloučení (S06E17)
Stíny minulosti (S06E16)
další epizody (4)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Až do hořkého konce (S06E10)
Černé ovce (S06E05)
V křížové palbě (S06E04)
další epizody (7)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Znepřátelení bratři (S05E14)
Zlý sen (S05E13)
Tina a Aysim (S05E09)
další epizody (4)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Kobra 11 (TV seriál)
Srážka (S26E04)
Krásný nový svět (S26E03)
Celá pravda (S26E02)
další epizody (4)
2019 Kobra 11 (TV seriál)
Mimo službu (S25E07)
Seznam (S24E12)
2018 Kobra 11 (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (S24E11)
Anděl strážný (S24E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky