foto

Matthias Walter

  • nar. 1975
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jedes Jahr im Juni (TV film)
2010 Jindřich IV. Navarrský
2009 Whisky s vodkou
2008 Willkommen im Westerwald (TV film)
2007 Baculka (TV film)
Die Masche mit der Liebe (TV film)
2006 Stubbe - Von Fall zu Fall: Verhängnisvolle Freundschaft (TV film)
2005 Léto v Berlíně
2004 Sladký život na Ibize
2003 Das Glück ihres Lebens (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf Liebe und Tod (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Opfer im Zwielicht (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Yesterday (TV film)
2002 Eine Aussergewöhnliche Affäre (TV film)
Spoutané srdce (TV film)
Weg!
1997 Raus aus der Haut (TV film)

TV seriály

2015 Deutschland 83 (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Tod einer Hexe (S01E03)
Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Fall Gojko Mitic (S11E05)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Sehnsüchte (S06E10)
1999 Horečka (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky