foto

Benjamin Morik

  • nar. 29.9.1968 (52 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Liebhaber meiner Frau (TV film)
Die verschwundene Familie (TV film)
2017 Matula (TV film)
2016 Tatort - Rebecca (TV film)
2015 Simon sagt auf Wiedersehen zu seiner Vorhaut (TV film)
Tatort - Château Mort (TV film)
2014 Kde se nacházíme (studentský film)
Tatort - Todesspiel (TV film)
Tatort - Winternebel (TV film)
2012 Die Männer der Emden
Die Schuld der Erben (TV film)
Eine Hand wäscht die andere (TV film)
Sprinter - Haltlos in die Nacht (TV film)
2011 Tatort - Das schwarze Haus (TV film)
Tatort - Im Netz der Lügen (TV film)
2010 Tatort - Der Polizistinnenmörder (TV film)
2009 Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
Tatort - Herz aus Eis (TV film)
Tatort - Im Sog des Bösen (TV film)
2008 Princ ze sousedství (TV film)
Tatort - Der Kormorankrieg (TV film)
2007 Heimweh nach drüben (TV film)
Tatort - Blutsbande (TV film)
2006 Asudem
Die Abrechnung (TV film)
Die Sitte - Schichtwechsel (TV film)
Tatort - Der schwedische Freund (TV film)
2005 Kimme und Dresche - Die Actionkomödie (TV film)
Tatort - Das Lächeln der Madonna (TV film)
Tatort - Der Name der Orchidee (TV film)
Tatort - Die Spieler (TV film)
Tatort - Todesengel (TV film)
2004 Das Allerbeste Stück (TV film)
Ein Baby für dich (TV film)
Folgeschäden (TV film)
Tatort - Bitteres Brot (TV film)
2003 Tatort - Väter (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Im Visier der Bestie (TV film)
Stahlnetz - PSI (TV film)

TV seriály

2017 Alles Klara (TV seriál)
Dunkle Bräute (S03E12)
2015 Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
Rentnercops (TV seriál)
Atemlos durch die Nacht (S01E06)
Wilsberg (TV seriál)
Bittere Pillen (E49)
2014 Friesland (TV seriál)
2013 Heute Müller - Kleinanzeige (TV seriál)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Neandertal ist überall (S09E04)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zweisamkeit (S13E21)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In den Nebel (E37)
2008 Unschuldig (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebe fragt nicht (S11E04)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Die Entführung (S01E15)
SOKO Wismar (TV seriál)
Treulos (S05E04)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Sebeobrana (S09E06)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Der Minister und das Mädchen (E10)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Kurschatten (E14)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Heute Müller - Kleinanzeige (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky