foto

Andrea Kathrin Loewig

  • nar. 22.9.1966 (54 let)
    Merseburg, Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In aller Freundschaft - Zwei Herzen (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
1991 Der Rest, der bleibt (TV film)
Drei reizende Schwestern - Ein Hauch von Alpenglüh'n (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Zahltag (TV film)
1989 So eine Frau (TV film)
Zum Teufel mit Harbolla

TV seriály

2020 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter Vätern (S23E04)
Schützenbrüder (S23E03)
Hier und jetzt (S23E02)
další epizody (4)
2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsmänner lügen nicht (S22E42)
Was sich neckt, ... (S22E41)
In anderen Welten (S22E40)
další epizody (42)
2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fürchtet euch nicht! (S21E42)
Gefühlte Ewigkeit (S21E41)
Verpasste Gelegenheiten (S21E40)
další epizody (42)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Liebesschmerz (S03E15)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Terra Incognita (S20E42)
Zu viel verlangt (S20E41)
Aus den Augen, aus dem Sinn? (S20E40)
další epizody (41)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Aus der Balance (S02E25)
Geheimnisse (S01E38)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schritt für Schritt (S19E42)
Zufälle gibt es nicht (S19E41)
Liebende Mütter (S19E40)
další epizody (34)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Der erste Tag (S01E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Frieden auf Erden (S18E42)
Schwachpunkte (S18E41)
Tabula rasa (S18E40)
další epizody (37)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mit einem Paukenschlag (S17E41)
Kurswechsel (S17E40)
Mein Leben (S17E38)
další epizody (37)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßer die Glocken nie klingen (S16E42)
Freud und Leid (S16E41)
Kontroversen (S16E40)
další epizody (35)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Morgen, Kinder, wird’s was geben (S15E42)
Kurzschlussreaktion (S15E41)
Feuerprobe (S15E40)
další epizody (35)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Schwere Prüfungen (S14E41)
Sinnkrise (S14E40)
další epizody (36)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsgaben (S13E42)
Vier in einem Boot (S13E41)
Einer trage des anderen Last (S13E38)
další epizody (36)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Die Kraft des Willens (S12E40)
další epizody (41)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Süßes Leben (S11E40)
Haus und Hof (S11E37)
další epizody (34)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
In frohem Jubel (S10E42)
Zu neuen Ufern (S10E41)
další epizody (43)
2006 Endlich Samstag! (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
Starke Söhne (S09E38)
další epizody (40)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Mann gegen Mann (S08E40)
další epizody (41)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (42)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (42)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
další epizody (40)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Das Wagnis (S04E35)
Der letzte Kampf (S04E34)
další epizody (38)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S03E17)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
další epizody (33)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Verletzte Eitelkeit (S02E16)
Abschied für immer (S02E15)
další epizody (13)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Alles Lüge oder was? (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2009 Danke für die Träume! (TV pořad)
1998 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Die Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky