foto

Håvard Bakke

  • nar. 2.4.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Detektiv Varg Veum: Hořké květy
2006 Úkaz
2004 Asfaltevangeliet
2003 Kámoš
2000 Kaptein Sabeltann og den forheksede øya
1993 De blå ulvene
1992 Giftige løgner
1990 Døden på Oslo S

TV seriály

2020 Vánoce u našich (TV seriál)
Má ho ráda, nemá ho ráda (S02E01)
2014 Mammon (TV seriál)
Vražda (S01E05)
Sestup (S01E03)
2013 Side om side (TV seriál)
2012 Hjem (TV seriál)
2003 Sejer - Elskede Poona (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
Nini (TV seriál)
1996 Offshore (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky