foto

Valerij Trošin

  • nar. 9.3.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Otdam ženu v chorošije ruki (TV film)
2004 Život na vlásku
2002 Antikiller
Aprel
2000 DMB
1990 Dělaj - raz!
Sto dněj do prikaza
1988 Imja

TV seriály

2016 Gorod (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
2014 Na odnom dychanii (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Požar (E06)
2010 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Rasprava (S04E26)
Naslednik (S04E25)
Mesť (S04E24)
další epizody (26)
2008 Univer (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Jachtsmen (S03E22)
Bezumije (S03E21)
Počerk ubijcy (S03E20)
další epizody (22)
2007 Likvidace (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Po obojudnomu soglasiju (S02E24)
Oblava (S02E23)
Popolam (S02E22)
další epizody (36)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Žara (S02E03)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 13 (S01E13)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Pulja dlja polpreda (S03E05)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Konferencija maňjakov (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky