foto

Valerij Trošin

  • nar. 9.3.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Otdam ženu v chorošije ruki (TV film)
2004 Život na vlásku
2002 Antikiller
Aprel
Marš Tureckogo 3: Pulja dlja polpreda (TV film)
2000 DMB
1990 Dělaj - raz!
Sto dněj do prikaza
1988 Imja

TV seriály

2018 Iščejka 3 (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
2014 Na odnom dychanii (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Požar (E06)
2008 Univer (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Žara (S02E03)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 13 (S01E13)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Konferencija maňjakov (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace