foto

Matti Krause

  • nar. 1986
    Rostock, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Die Wiederkehr (TV film)
2012 Die Essenz des Guten
2010 Tel
2009 Vzrušující víkend (TV film)
2006 Tatort - Kunstfehler (TV film)

TV seriály

2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schlangenlinien (S22E32)
2015 Huck (TV seriál)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Kollmar kommt (S10E12)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schuldenschnitt (S13E04)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Mitten ins Herz (S16E05)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kalte Tod (S09E15)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Letzte Ausfahrt Westberlin (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky