foto

Sabine Lorenz

  • nar. 16.8.1972 (48 let)
    Mohuč, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Laible und Frisch: Do goht dr Doig
2015 Mara und der Feuerbringer
2013 Der Kaktus (TV film)
2012 Hansi und Hubsi (TV film)
Wir haben gar kein Auto (TV film)
2011 Von Mäusen und Lügen (TV film)
2003 Linie X
1987 Couples (studentský film)
1985 Der Schrei des Shi-Kai (TV film)
1972 Ein unheimliches Glück (TV film)
Seegeschichten (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
1965 Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
1964 Liebe macht manchmal auch glücklich (TV film)

TV seriály

2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Das Geisterschiff (S01E01)
2015 Die Kuhflüsterin (TV seriál)
2014 Hubert a Staller (TV seriál)
Eine todsichere Masche (S03E15)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Puzzlespiele (S01E07)
2002 V podezření (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Handelsrisiko (E21)

Dokumentární

2012 Učitelka, která se vzepřela Hitlerovi (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky