foto

Philippine Pachl

  • nar. 22.6.1984 (36 let)
    Bayreuth, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zu Ihrer eigenen Sicherheit
2014 Frauenherzen (TV film)
2013 Budeš mou ženou? (TV film)
2008 Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2007 Weißt was geil wär...?!
2005 Oktoberfest
2003 Brána k nebesům
2002 Der Freund meiner Mutter (TV film)
Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
Verlorenes Land (TV film)

TV seriály

2019 Kobra 11 (TV seriál)
Seznam (S24E12)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2003 V podezření (TV seriál)
Eine Landpartie (E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
Schulmädchen (S01E01)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Big Ben (TV seriál)
Ideální svět (S05E02)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky