foto

Philippine Pachl

  • nar. 22.6.1984 (35 let)
    Bayreuth, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Die Liste (TV film)
2016 Zu Ihrer eigenen Sicherheit
2014 Frauenherzen (TV film)
2013 Budeš mou ženou? (TV film)
2008 Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2007 Weißt was geil wär...?!
2005 Oktoberfest
2003 Brána k nebesům
Unter Verdacht - Eine Landpartie (TV film)
2002 Der Freund meiner Mutter (TV film)
Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
Schulmädchen (TV film)
Verlorenes Land (TV film)

TV seriály

2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2004 Schulmädchen (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Big Ben (TV seriál)
Ideální svět (S05E02)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace