foto

Yvan Varco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mon père, Francis le Belge (TV film)
2007 Si c'était lui...
2004 Nuit noire
2001 Gamer
Piknik u Osirida (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1988 Mangeuses d'hommes
1985 La dixième de Beethoven (TV film)
1984 Les Brésiliennes du Bois de Boulogne
1979 Féfé de Broadway (TV film)
1978 La Belle emmerdeuse
1974 Edith Piafová
Léo Burckart et les étudiants (TV film)
1973 Jeanne d'Arc (TV film)
Moi y'en a vouloir des sous
1972 Každý je hezký, když je ušlechtilý
L'image (TV film)
1970 Darling Lili
Četník ve výslužbě
1969 Aux frais de la princesse
L'officier recruteur (TV film)
1968 Bye bye, Barbara

TV seriály

2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Troisième partie (E03)
2001 Central nuit (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1987 Bonjour maître (TV seriál)
1983 Merci Sylvestre (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1977 Rendez-vous en noir (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1973 Hiver d'un gentilhomme, L' (TV seriál)
1971 Paní z Monsoreau (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Dokumentární

2001 Silence... on tourne

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 La dixième de Beethoven (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace