foto

Rainer Frank

  • nar. 1965
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Auf dem Grund (TV film)
Harter Brocken: Der Geheimcode (TV film)
2016 Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
2009 Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Der Große Tom (TV film)
Sklaven und Herren (TV film)
2003 Klíště hledá tátu (TV film)
2002 Drei Stern Rot
Paule und Julia
1994 Oben - Unten

TV seriály

2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Kreuzwege (S01E36)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doktor Tod (S14E16)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Hellseher (S03E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der letzte Tango (S05E20)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Dokumentární

2016 Albert a Hermann Göringovi (TV film)
Příběh národů: Němci a Poláci (TV seriál)
2015 Zajatci SS (TV film)
2014 Ein blinder Held - Die Liebe des Otto Weidt (TV film)
Vikingské ženy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky