foto

Marian Wolf

  • nar. 1958
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Alle Alle
2003 Hühnchen rupfen
Polizeiruf 110 - Verloren (TV film)
Spy Sorge
2002 Drei Stern Rot
2000 Fremde Freundin
1999 Einfach raus (TV film)
Wege in die Nacht
1997 Im Namen der Unschuld (TV film)
1995 Neben der Zeit (TV film)
1994 Jüri Rumm
1993 Olli in der Unterwelt
1992 Besucher, Der
1991 Der Fall Ö.
1985 Princezna z Myšího zámku
1983 Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
1978 De mantel der liefde

TV seriály

1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
1993 Geheim - oder was?! (TV seriál)
1985 Flug des Falken (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky