foto

Tony Banks

  • nar. 27.3.1950 (69 let)
    East Heathly, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1986 Quicksilver
1984 Starship
1983 Hříšnice

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Genesis (TV film)
2009 Prog Rock Britannia (TV film)
2008 Genesis - koncert v Římě (koncert)
2007 Sedm epoch rocku (TV seriál)
2001 Genesis: The Way We Walk - Live in Concert (koncert)
The Genesis Songbook
1999 Classic Albums: Phil Collins - Face Value
1988 Genesis: Live at Wembley Stadium (koncert)

Hudební videoklipy

1992 Genesis - Hold On My Heart (hudební videoklip)
1986 Genesis - Land of Confusion (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1998 Na plovárně (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky