foto

Solomon Burke

  • nar. 21.3.1940
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 10.10.2010 (70 let)
    Haarlemmermeer, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Time of Fear
1996 Objetí smrti
1988 Body & Soul
1986 Policie z New Orleans

TV seriály

1965 Gadzooks! It's All Happening (TV seriál)
1961 Discs a Go-Go (TV seriál)

Dokumentární

2016 Bang! The Bert Berns Story
2011 Hou me vast - De Dijk
2007 Solomon Burke! (koncert)
2004 Hudba duše
1995 The History of Rock 'N' Roll, Vol. 5 (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1972 Cool Breeze
Hammer

Host

TV pořady

1994 Atlantic Records Story, The (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky