foto

Michael Kirby

  • nar. 20.2.1925
    Sydny, Nova Scotia, Kanada
  • zem. 25.5.2002 (77 let)
    Orange County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Atrocity Exhibition, The
1995 Keeper, The
1993 Geoffrey Beene 30
1992 Swoon
1991 Cabinet of Dr. Ramirez, The
Return of Eliot Ness, The (TV film)
Stíny a mlha
1990 Kissing Place (TV film)
Tam, kde je srdce
The Golden Boat
1989 Boj o Grace magazín (TV film)
Glory! Glory! (TV film)
1988 Jiná žena
Nový život
1987 Rolling Vengeance
1982 Jen's Place
1981 Dirty Tricks
Strong Medicine
1980 Agency
Mr. Patman
Únos prezidenta
1979 Nemotorové
The Family Man (TV film)
1978 In Praise of Older Women
Tichý společník
1976 Death Weekend
Find the Lady
1974 Quiet Day in Belfast, A
1973 U-Turn

TV seriály

1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Kostlivec ve skříni (S04E10)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Air Waves (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
1985 Droids (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1973 The Starlost (TV seriál)
1971 Keep It in the Family (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace