foto

Ronald M. Cohen

  • nar. 23.12.1939
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 21.4.1998 (58 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Na život a na smrt (TV film)
1984 Velvyslanec
1981 American Dream (TV film)
1977 Ultimátum
1969 Dobří a špatní hoši
1968 Blue

TV seriály

1993 Time Trax (TV seriál)
1991 Exile, The (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 Fortune Dane (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
1966 Shane (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace