foto

Uli Brée

  • nar. 1964
    Dinslaken, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Alle Nadeln an der Tanne
2019 Der Liebhaber meiner Frau (TV film)
Wenn's um Liebe geht (TV film)
Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2018 Tatort - Glück allein (TV film)
Unzertrennlich nach Verona (TV film)
2017 Für dich dreh ich die Zeit zurück (TV film)
Tatort - Wehrlos (TV film)
2016 Oma zockt sie alle ab (TV film)
Pokerface (TV film)
Tatort - Sternschnuppe (TV film)
2015 Der Kotzbrocken (TV film)
Tchán (TV film)
2014 Tatort - Paradies (TV film)
2013 Alles Schwindel (TV film)
Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Eine Handvoll Briefe - Liebe im Gepäck (TV film)
2012 Meine Tochter, ihr Freund und ich (TV film)
So wie du bist (TV film)
2011 Bauernopfer (TV film)
Die Schatten, die dich holen (TV film)
Místo činu: Zúčtování (TV film)
Nečekaná láska (TV film)
Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2010 Der Täter (TV film)
Die Spätzünder (TV film)
Láska a jiné delikatesy (TV film)
2009 Unter Strom
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub in Balkonien (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub wider Willen (TV film)
2006 Brüder III - Auf dem Jakobsweg (TV film)
Muž bez paměti (TV film)
2004 Erbin mit Herz (TV film)
2003 Brüder II (TV film)
2002 Brüder (TV film)
2001 Herzensfeinde (TV film)
Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Zwei unter einem Dach (TV film)
1999 Die Ehre der Strizzis
Zwei Frauen, ein Mann und ein Baby (TV film)
1998 Geliebte Gegner (TV film)

TV seriály

2019 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schandgold (S08E08)
Schmachtfetzen (S08E07)
Kälteschlaf (S08E06)
další epizody (7)
2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
Folge 28 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 20 (S02E10)
Folge 19 (S02E09)
Folge 18 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Rundumschlag (S01E08)
další epizody (10)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Kehraus (S07E06)
Hilfeschrei (S07E05)
Denkzettel (S07E04)
další epizody (10)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Kinder des Sommers (E12)
Familiensachen (E11)
Die Letzten ihrer Art (E10)
další epizody (12)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Sündenbock (S06E04)
Totgepflegt (S06E03)
Nachgeburt (S06E02)
další epizody (4)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Die Falle (E13)
Der letzte Wille (E12)
Kindeswohl (E11)
další epizody (12)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zahltag (S05E06)
Gottesurteil (S05E05)
Auferstanden (S05E04)
další epizody (6)
2012 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schweißtreiben (S04E06)
Kellerkinder (S04E05)
Notlügen (S04E04)
další epizody (6)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Die Filzlaus (E08)
Ganz in Weiß (E07)
Menschen im Hotel (E06)
další epizody (8)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Feierabend (S03E06)
Fensterlsturz (S03E05)
Totalschaden (S03E04)
další epizody (6)
2008 Polly Adler (TV seriál)
Seifenoper (E05)
Die Asche ihrer Mutter (E04)
Die Entführung (E02)
2007 Donna Roma (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zugeschüttet (S02E08)
Blattschuss (S02E07)
Mundtot (S02E06)
další epizody (8)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Liebessumpf (S01E10)
Drachentöter (S01E09)
Trockenschwimmer (S01E08)
další epizody (10)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1995 Die kranken Schwestern (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 New York November
2010 Die Spätzünder (TV film)
2004 Erbin mit Herz (TV film)
2001 Herzensfeinde (TV film)
1995 Der Schatztaucher (TV film)

TV seriály

2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Menschen im Hotel (E06)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky