foto

Uli Brée

  • nar. 1964
    Dinslaken, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2018 Tatort - Glück allein (TV film)
Unzertrennlich nach Verona (TV film)
2017 Für dich dreh ich die Zeit zurück (TV film)
Tatort - Wehrlos (TV film)
2016 Oma zockt sie alle ab (TV film)
Pokerface (TV film)
Tatort - Sternschnuppe (TV film)
2015 Der Kotzbrocken (TV film)
Tchán (TV film)
2014 Tatort - Paradies (TV film)
2013 Alles Schwindel (TV film)
Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Eine Handvoll Briefe - Liebe im Gepäck (TV film)
2012 Meine Tochter, ihr Freund und ich (TV film)
So wie du bist (TV film)
2011 Bauernopfer (TV film)
Die Schatten, die dich holen (TV film)
Místo činu: Zúčtování (TV film)
Nečekaná láska (TV film)
Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2010 Der Täter (TV film)
Die Spätzünder (TV film)
Láska a jiné delikatesy (TV film)
2009 Unter Strom
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub in Balkonien (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub wider Willen (TV film)
2006 Brüder III - Auf dem Jakobsweg (TV film)
Muž bez paměti (TV film)
2004 Erbin mit Herz (TV film)
2003 Brüder II (TV film)
2002 Brüder (TV film)
2001 Herzensfeinde (TV film)
Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Zwei unter einem Dach (TV film)
1999 Die Ehre der Strizzis
Zwei Frauen, ein Mann und ein Baby (TV film)
1998 Geliebte Gegner (TV film)

TV seriály

2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Vorstadtweiber (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Rundumschlag (S01E08)
další epizody (10)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Die Falle (E13)
Der letzte Wille (E12)
Kindeswohl (E11)
další epizody (12)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Die Filzlaus (E08)
Ganz in Weiß (E07)
Menschen im Hotel (E06)
další epizody (8)
2008 Polly Adler (TV seriál)
2007 Donna Roma (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1995 Die kranken Schwestern (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 New York November
2010 Die Spätzünder (TV film)
2004 Erbin mit Herz (TV film)
2001 Herzensfeinde (TV film)
1995 Der Schatztaucher (TV film)

TV seriály

2010 Vitasek? (TV seriál)
Menschen im Hotel (E06)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace