foto

Michael Pan

  • nar. 18.10.1952 (68 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Die Könige der Nutzholzgewinnung
2004 Vakuum
2001 Abrafaxové pod černou vlajkou
Momo alla conquista del tempo
Null Uhr 12
1999 Asterix a Obelix
1993 Polizeiruf 110 - Tod im Kraftwerk (TV film)
1987 Freischütz in Berlin (TV film)
Märztage in Berlin (TV film)
1986 Bärchens Weihnachtsüberraschung (TV film)
Liebesdienst, Der (TV film)
1985 Die dritte Frau (TV film)
Verspielte Liebe (TV film)
1984 Bärchen sucht den Weihnachtsmann (TV film)
Der Lude
1983 Fräulein Mama
Já, otec (TV film)
Lieber guter Weihnachtsmann (TV film)
Zpráva slepeckým písmem (TV film)
1982 Konzert, Das (TV film)
Wie Bärchen zur Sonne flog
1981 Chirurgus Johann Paul Schroth - Eine Geschichte aus den Anfängen der Charité (TV film)
Morgen werde ich einen Sombrero tragen (TV film)
Zwei Freunde in Preußen (TV film)
1980 Deines Nächsten Weib (TV film)
Salz und Brot und gute Laune
1979 Bärchens Traum (TV film)
Maxe Baumann: Überraschung für Max (TV film)
Zwischen zwei Sommern (TV film)
1978 Maxe Baumann: Max auf Reisen (TV film)
1977 Julie odvedle (TV film)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Maxe Baumann: Ferien ohne Ende (TV film)
1975 Looping
Stunde Aufenthalt, Eine (TV film)
1972 Don Juan (TV film)
Maska (TV film)
1971 Mein lieber Robinson
1970 Slawas bester Freund (TV film)
1964 Engel im Fegefeuer

TV seriály

2015 Tu mourras moins bête (TV seriál)
2011 Místo činu (TV seriál)
Rendezvous mit dem Tod (S42E06)
2010 Místo činu (TV seriál)
Bluthochzeit (S41E22)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Zeď v hlavě (S03E07)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2003 Momo (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verhängnisvolle Heimkehr (S03E07)
2002 Benjamin Kvítko (TV seriál)
Benjamin Blümchen als Nachtwächter (S02E02)
Das goldene Ei (S01E21)
Die Wunderblume (S01E14)
další epizody (5)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Leben auf Vorschuss (E116)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nachtpartie (E77)
1978 Pokoj s vyhlídkou (TV seriál)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Eine Drachme aus Syrakus (E54)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wenn die Karre nicht läuft (E47)
1973 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zkouška síly (E29)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1970 Caesar und Cleopatra (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky