foto

Martin Persson

  • nar. 30.11.1963 (56 let)
    Lund, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 En komikers Uppväxt
2015 Královna Kristýna
2014 Náplava
2011 Happy End
Pohřešovaná
2010 Další čtyři roky
2009 Karaokekungen
2008 Morgan Pålsson - Världsreporter
2007 Wallander: Pyramiden
2006 7 miljonärer
2005 O krok vzad
2003 Mannen som log (TV film)
2000 Det okända.

TV seriály

2014 Viva Hate (TV seriál)
2010 Vid vintergatans slut (TV seriál)
2006 Brandvägg (TV seriál)

Dokumentární

2013 TPB AFK - Příběh the pirate bay
2008 H:r Landshövding

Hudební videoklipy

1996 The Cardigans - Lovefool (hudební videoklip)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Vid vintergatans slut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky