foto

Hans-Reinhard Müller

  • nar. 15.1.1922
    Norimberk, Německá říše
  • zem. 5.3.1989 (67 let)
    Bad Feilnbach, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1971 Tiefe blaue See (TV film)
1969 Totentanz (TV film)
1968 Das Spiel von Liebe und Zufall (TV film)
1966 Elektra (TV film)
1961 Der Feind (TV film)
1960 Die Lokalbahn (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Hrozná holka
1985 Flammenzeichen
Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
1984 Kerbels Flucht (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
1978 Dona Rosita oder Die Sprache der Blumen (TV film)
Sachrang (TV film) - vyp.
1972 Im bayerischen Stil (TV film)

TV seriály

1984 Die Wiesingers (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Theater im Gespräch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky