foto

Eugen Thomass

  • nar. 24.12.1927
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 21.1.2009 (81 let)
    Winterthur, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1992 Dornberger (TV film)
1989 Zucker (TV film)
1986 Umlčené svědectví (TV film)
1984 Schöne Ende dieser Welt, Das (TV film)
1983 Tiefe Wasser (TV film)
1981 Aus der Franzosenzeit (TV film)
Mein Freund, der Scheich (TV film)
Spot oder Fast eine Karriere, Der (TV film)
1980 Ein Guru kommt (TV film)
1979 Kandidáti života a smrti (TV film)
Pramen (TV film)
1978 Plutonium (TV film)
1977 Die Teufelsbraut (TV film)
Operation Ganymed
1976 Minna von Barnhelm (TV film)
Münchnerinnen (TV film)
Oblomows Liebe (TV film)
Sternsteinhof
1975 Der Biberpelz (TV film)
Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
Letzten Ferien, Die (TV film)
Wittiber, Der (TV film)
1974 Die Eltern (TV film)
Frau von Bebenburg (TV film)
Karl May
Perahim - die zweite Chance
Preussenkorso Nr. 17 (TV film)
Räuber Hotzenplotz, Der
1972 Betreten verboten (TV film)
Der Amateur (TV film)
Hoopers letzte Jagd (TV film)
1971 Nocturno (TV film)
1970 Die Marquise von B. (TV film)
1969 Alte Kameraden (TV film)
Attentäter, Der (TV film)
Bahnübergang (TV film)
Der Besuch (TV film)
Scarabea - wieviel Erde braucht der Mensch?
1968 Professor Columbus
1967 Fast ein Held
1966 Das Bohrloch oder Bayern ist nicht Texas (TV film)
Die Hinrichtung (TV film)
Endkampf (TV film)
1964 Der Mitternachtsmarkt (TV film)
Doppelte Nikolaus, Der (TV film)
Lydia muss sterben (TV film)
Seitensprung, Der
Záhadný Hektor
1963 Der Hexer (TV film)
Orden für die Wunderkinder (TV film)
1962 Cécile... oder Die Schule der Väter (TV film)
Die Rache (TV film)
Marke Lohengrin (TV film)
Papiermühle (TV film)
1961 Die Kuh (TV film)
Veilchenblaue Auto, Das (TV film)

TV seriály

1991 Kaltenbachovy papíry (TV seriál)
1990 Pfarrerin Lenau (TV seriál)
1988 Oh Gott, Herr Pfarrer (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Landluft (TV seriál)
1982 Stück Himmel, Ein (TV seriál)
1981 Tod eines Schülers (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Tochter des Schweigens (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
Lobster (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Risiko (E27)
1975 Derrick (TV seriál)
Ein Koffer aus Salzburg (E12)
Pfandhaus (E11)
Paddenberg (E09)
1974 Blaue Palais, Das (TV seriál)
1972 Tegtmeiers Reisen (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Dokumentární

1968 Ein kleines Reise-ABC: Eine Trostfibel für Daheimgebliebene nebst praktischem Ratgeber für die anderen (TV film)

Divadelní záznam

1968 Schinderhannes (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky