foto

Denis Buzin

  • nar. 24.7.1987 (33 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tolko ně oni
2007 Otěc

TV seriály

2019 Otčajannyje (TV seriál)
Poljarnyj (TV seriál)
Turističeskaja policija (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
2015 ČOP (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
2013 Družba narodov (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Flešmob (S01E19)
Zajcev+1 (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Šou dolžno prodolžaťsja (S05E32)
2010 Gluchar (TV seriál)
Ofisnyj plankton (S03E55)
Spasatěl (S03E20)
Batareja (S03E18)
další epizody (6)
Čas Volkova (TV seriál)
Tridcať let spusťa (S04E16)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky