foto

Sergej Sťopin

  • nar. 3.10.1965 (53 let)
    Tula, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 God svini
Kanikuly preziděnta
2016 Deň vyborov 2
2015 Klinč
2012 A u nas vo dvore... (TV film)
2011 Jolki 2
2010 Karusel (TV film)
2009 Atentát na Stalina (TV film)
Bagrovyj cvet sněgopada
Kapkan dlja killera
2007 Prosté věci
2006 Bavorák 2
2004 Řidič pro Věru
2002 Marš Tureckogo 3: Smerť po objavleniju (TV film)

TV seriály

2018 Gadalka (TV seriál)
Sinička (TV seriál)
Sinička 2 (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
2016 Zavtrak v postěl (TV seriál)
2015 Vremenno nědostupen (TV seriál)
Vtoroj brak (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
2012 Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Kontrigra (TV seriál)
Lektor (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Pochiščenije (S01E02)
Molodožjony (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Těrminal (TV seriál)
Čas Volkova 4 (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Tělochranitěl (S01E06)
Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Sorok tretij nomer (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Čjornaja roza - simvol ljubvi (E29)
Ranětki (TV seriál)
Čas Volkova 2 (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Živaja bomba (E09)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Vljublennyj killer (E69)
Kadětstvo 2 (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Kadětstvo (TV seriál)
Reklamnaja pauza (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Soldaty (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace